© 2018 Vegvisir Race an event by Morten Brandt // Shorthand ECM 

Seneste nyt om Vegvisir Race

6. november 2020 banerne & sejladsbestemmelser 

Vegvisir Race 2020 banerne er nu offentliggjort og banerne 155 og 86 er spritnye. 155eren går rundt om både Falster og Lolland. Yderligere er den åben for singlehand-sejlere, hvilket gør den til Nordeuropas længste non-stop singlehand-sejlads. 86eren er blevet mere kystnær men vil fortsat være en stor udfordring for sejlere der vil prøve kræfter med shorthand sejlsport og/eller natsejlads. Du finder info om baner mv. her på sitet under baner og sejladsbestemmelser. 

10. September Deltag i Vegvisir Race evaluering 

Deltog du i Vegvisir Race 2019, så kan du gøre os en stor tjeneste ved at deltage i en hurtig spørgeskemaundersøgelse. Undersøgelsen finder du på linket her

9. September Zone 1 udsolgt

Der er 200 startnumre til salg til Vegvisir Race 2020. Startnumrene er fordelt i fire Zoner. Zone 1 har den bedste pris, mens Zone 4 har den højeste pris.

I løbet af den første weekend blev Zone 1 udsolgt. Deltagere kan nu registrere sig i Zone 2. Når en Zone nærmer sig udsolgt bliver det meddelt gennem Vegvisir Race's nyhedsbrev, Facebook og på Instagram.

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.  

6. September Lang nyhed for 2020

Vegvisir Race åbnede tilmeldingen fredag den 6. september med en stor nyhed. Sejladsen får i 2020 Danmarks længste singlehand-bane, når der bliver åbnet for singlehanded deltagelse på 152 sømil-banen. Du kan finde mere info om kravene for at stille op på banen under 

10. august Vi skal ud at sejle

Vegvisir Race Team forsikrer alle deltagere om, at der bliver sejlet kapsejlads fra på torsdag. Tag dog ikke fejl - vi følger nøje udviklingen i kapsejladsvejret og vi tager vores forholdsregler, så vi er sikre på, at alle 4 sejladser bliver sejlet under et højt sikkerhedsniveau.

Når det er sagt, synes vi faktisk, at vejrudsigten liger rigtig kapsejladsvejr, eller måske endda rigtig Vegvisir Race Vejr, hvor deltagerne får store oplevelser og muligheden for at finde frem til deres egen indre VEGVISIR.

Her følger den seneste melding fra DMI på Vestlige Østersø: 

Der er kulingvarsel for Østersøen omkring Bornholm, Vestlige Østersø, Bælthavet og Sundet, Kattegat, Skagerrak, Fisker og Tyskebugt.

Farvandsudsigter, der gælder til søndag middag, udsendt klokken 10.15.

Vest 8 til 13 m/s. God sigt. I aften kuling fra vest 10 til 15 m/s. God sigt. I nat og i morgen formiddag sydvest 8 til 13 m/s. God sigt.

Oversigt

Et lavtryk, 990 hPa, over de Britiske Øer bevæger sig mod nordøst. Kølig luft med byger strømmer fra sydvest ind over Sydskandinavien.

Femdøgns farvandsudsigt Lørdag den 10. august 2019. Udsendt kl. 11.30

 

Østersøen

 

Fra søndag middag: Sydvest 8 til 13 m/s.

Mandag: Sydvest 4 til 9 m/s.

Tirsdag: Vest 6 til 11 m/s.

Onsdag: Vest 6 til 11 m/s.

Torsdag: Syd 7 til 12 m/s.

6 august Afbud eller ændringer til deltagerlisten

Har du ikke mulighed for at komme til start vil det være en stor hjælp for Vegvisir Race Team, hvis du melder afbud på forhånd. Det samme gælder ændringer til deltagerlisten. Begge dele vil vi meget gerne have i hænde inden den 11. august.

Skriv til: info@vegvisrrace.com 

1 august Første prognose fra DMI for uge 33

I uge 33 ser det ustadige vejr ud at fortsætte stort set som i uge 32. Et lavtryk vil mest ligge lige vest for Sydskandinavien og fortsat sende fronter med skyer og lidt regn ind over Danmark, efterfulgt af lidt eller stedvis nogen sol og en del byger, der lokalt kan være ret kraftige og måske med torden.
Temperaturerne ser typisk ud til nå op omkring 20 grader, men enkelte dage med sol kan vi måske nå op mellem 20 og 25 grader. Nattemperaturerne vil typisk ligger mellem 12 og 16 grader.

I gennemsnit ser ugen ud at ende omkring den normale gennemsnitstemperatur og nedbørsmængder lidt eller noget over det normale.         

knap to måneder før start er logistikken ved at falde på plad. (Kilde: DMI)

19 juni

Krantider Statutter Sejladsbestemmelser

Her knap to måneder før start er logistikken ved at falde på plads. På baggrund af tilbagemeldinger fra de godt 30 deltagere, der kommer med trailerbåde er krantiderne fastlagt: Onsdag den 14. august 14:00 til 17:00. Torsdag den 15. august 09:00 til 11:00. Optagning søndag den 18. 09:00 til 12:00. Det er vigtigt, at du er velforberedt, når din båd skal i og op af vandet, så det ikke er dig, der bliver flaskehalsen. Du kan se det foreløbige program på siden Program Deltagere. 

Har du familie eller venner med til Nykøbing Falster, der bliver på land under Vegvisir Race kan du se nogle af de mange aktiviteter, der foregår på havnene i Nykøbing F, Guldborg og Stubbekøbing. Du finder programmet for tilskuere her. 

Bemærk også de opdaterede Sejladsbestemmelser og Statutter

 

21 MARTS

MANGE GODE NYHEDER 

Det er nu ikke kun på kalenderen det er forår - fra i dag er dagene længere end nætterne, hvilket vi sejlere godt kan lide. Over vinteren er det sket flere gode ting for Vegvisir Race. Meget vigtigt er det Guldborgsund Kommune og Shorthand ECM har indgået en fireårig samarbejdes aftale der sikrer sejladsens udvikling og den forankring i Nykøbing F. 

Vi er også glade for at tilmeldingerne fortsat kommer ind. Efter Shorthand ECM i samarbejde med repræsentanter fra Sejlklubben Vikingen, Guldborgland Bådelaug og Motor- og sejlklubben Grønsund og med støtte fra Guldborgsund Kommune var på bådemessen Boatshow i Fredericia er der 209 sejlere på121 både tilmeldt.

De fordeler sig som følger: 

33 singlehandere på 86 sømil banen

14 doublehandere på 86 sømil banen

23 doublehandere på 152 sømil banen

51 doublehandere på 225 sømil banen

Frem til 21. april kan man fortsat registre sig til jævndøgnspris på ca. 1260 kr. pr. person.

Både med miks-besætning eller med ren kvindebesætning kan registre sig fra helt ned til 738 kr. pr. person - en discount på 40%! 

 

NOV 23 

BLACK FRIDAY UDSALG – 22% RABAT!

De 50 Early Bird billetter solgte ud. Det samme gjorde de 50 Julebilletter. Det betyder at 100 både har sat kursen mod Nykøbing F. 30 af dem stiller op singlehanded 70 double handed. Det betyder at 180 sejlere mødes til udfordrende Adventure Sail Racing fra den 15. august. 

Vi kører nu et særligt Black Friday tilbud på 22%. Det betyder, at du kan købe Vegvisir Race 2019 billetter til Julepris på 139€ (ca. 1040 kr.) pr. person. Tilbuddet gælder til og med midnat den 23. november, hvorefter prisen stiger 169€.

15 oktober
De første 50 Early Bird billetter blev revet væk ca. 9 timer. Det betyder at vi som de første i Danmark har startet julesalget. Du kan købe billetter til Jule-pris på ca. 1040 kr. (€139) pr. person. Se hele prisstrukturen: HER
14 oktober
læs mere om tilmeldingen og hvorfor den er på engelsk. Se prisstrukturen: HER
7. oktober
De nye, superspændende baner er offentliggjort. Tjek dem HER
MERE NYT
  • Tilmeldingen åbner den 15. oktober
  • Early Bird perioden løber fra 15. - 31. oktober
  • En Early Bird tilmelding koster 739 kr. pr. person.
  • Tilmelding lukker, hvis 250 både tilmelder sig
  • I 2019 udgaven af Vegvisir Race er routing elementet taget ud. Det betyder, at omsejlingsretningen offentliggøres på skippermøderne. 
  • Få mere info, blandt andet om sikkerheden for det kommende Vegvisir Race på Facebook, hvor stævneleder Jørgen Bojesen og arrangør Morten Brandt Rasmussen taler om Vegvisir Race 2018 og ser frem med 2019. Find videoen på linket HER 
15 til 18 august 2019 - det er datoerne for Vegvisir Race 2019. Starten til de første sejladser går torsdag den 15. hvor fuldmånen vil oplyse banerne. 
15 til 18 august 2019 - det er datoerne for Vegvisir Race 2019. Starten til de første sejladser går torsdag den 15. hvor fuldmånen vil oplyse banerne. 

Hold dig opdateret på Facebook og Instagram

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now