Seneste Nyt Fra Vegvisir Race

Vegvisir Race 2020 - bliver en realitet

I går aftes den 6. april holdt den danske statsminister Mette Frederiksen en ”state of the nation” tale og pressekonference. Det handlede om corona-virussituationen, og hvordan vi i Danmark langsomt, langsomt vil forsøge at komme tilbage til en form for normal, eller måske snarere en form for ny normal. Dette inkluderer en annullering af alle begivenheder, der samler folk fra nu af og til slutningen af ​​august, men samtidig er det jo godt nyt for Vegvisir Race for ...

"DETTE BETYDER, AT VEGVISIR RACE 2020 FAKTISK VIL FINDE STED"

Guldborgsund Kommune, de fem medarrangementer af sejlklubber og jeg selv i Shorthand ECM har fulgt udviklingen i Danmark og Europa, og det har virkelig været en hård tid at se på at andre events og regattaer i løbet af foråret og sommeren er blevet lukket ned - ikke mindst sommerens Olympiske Lege i Japan.

Fokus på kapsejladsen

Da vi i går fik et grønt lys til at køre på er det netop det vi vil gøre. For os er essensen af ​​Vegivisir Race at få vores deltagere på vandet i Guldborgsund, Smålandshavet og i Østersøen for at konkurrere med venner og konkurrenter og for at deltagerne kan finde ind til deres egen indre Vegvisir gennem den oplevelse som adventure sail racing giver når man sejler om dagen og gennem natten under september fuldmånen.

Derfor er vores opmærksomhed skarpt rettet mod løbshåndtering og afvikling. Vi skal være på plads lige fra det øjeblik, deltagerne kommer til Nykøbing, enten med bil og trailerbåd eller ad søvejen, sikkerhedskontrol skal udføres, sikker dock out, præcise starter, sikkerhedsovervågning af sejlerne og fejlfri måltagning i Nykøbing.

Vi har allerede gjort det i tre år, og vi forsøger at forbedre os hvert år. I år 2020 og måske i nogle år fremover skal vi lære noget nyt. Vi er nødt til at tilegne os en ny evne - vi skal lære at lave Vegvisir Race med social distancering som en del af eventet. 

Da sejladserne enten er single- eller doublehand har deltagerne ikke de udfordringer med hensyn til sociale distancering om bord på bådene, men på land skal alle vores normale aktiviteter genopfindes. Vi ved endnu ikke, hvordan vi vil gøre det. Men vi vil med sikkerhed tage handling, hvilket betyder, at hverken deltagere eller frivillige skal føle sig truede af corona virus under Vegvisir Race.

 

Vi er sikre på, at mange af jer længes efter at komme på vandet for at gøre det, vi alle elsker at gøre som sejlere. Vi tror, ​​at vi vil være i stand til at skabe det perfekte setup til seriøs 2Star og singlehanded adventure sail racing. Vi tror også, at vi kommer til at skabe en god oplevelse under eventet på landsiden. 

Vi glæder os til at se jer! 

© 2018 Vegvisir Race an event by Morten Brandt // Shorthand ECM 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now