Vegvisir Race 2020 banerne

Vegvisir Race 2020 byder på fem løb på tre forskellige baner. De to originale Vegvisir Race 2Star-løb og et nyt singlehand-løb starter torsdag den 3. september kl 17.00.

På den lange 225 sømil 2Star-sejlads er det vanen tro en blanding af udfordrende inshore og krævende offshore.  Det 155 sømil distancen er i 2020 både en 2Star og en singlehand-sejlads - vel at mærke Nordeuropas længste non-stop singlehand-kapsejlads. Banen er mere kystnær end 225eren, men rummer fortsat lange stræk, hvor sejlerne vil føle sig udsatte for det åbne hav. Dermed bibeholder også denne bane, der går rundt om Falster og Lolland, Vegvisir Race's DNA, som kombinerer inshore og offshore. Du kan se om du kan kvalificere dig til at deltage i singlehand-sejladsen ved at læse STATUTTERNE HER.

 

24 timer senere starter double- og singlehand løbene på 86 sømilbanen, der primært henvender sig til deltagere, der har lyst til at være en del af Vegvisir Race eventet på en kortere distance og som ønsker at prøve kræfter med nat og shorthanded sejlads. Banen har samme længde som sidste år, men er mere beskyttet, da den ikke indeholder en krydsning af Smålandshavet. 

Neden for ser du vejledende kort for de tre baner. Få en grundig bane gennemgang ved at læse SEJLADSBESTEMMELSERNE eller ved at se videoen hvor Race Chef Jørgen Bojesen gennemgår de tre baner på engelsk på VIDEOEN HER

2Star og Singlehand 86 sømil

 

2Star og Singlehand 155 sømil

2Star 225 sømil

© 2018 Vegvisir Race an event by Morten Brandt // Shorthand ECM 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now