Vegvisir Race 2021 banerne

Vegvisir Race 2021 har Nyborg som værtsby. Der er fem løb på tre forskellige baner. De to originale Vegvisir Race 2Star-løb og et nyt singlehand-løb. De to første starter går torsdag den 2. september kl 15.00.

På den lange 230 sømil 2Star-sejlads er det vanen tro en blanding af udfordrende inshore og krævende offshore.  Det 150 sømil distancen er i 2021 både en 2Star og en non-stop singlehand-kapsejlads. Banen er mere kystnær end 230eren, men rummer fortsat lange stræk, hvor sejlerne vil føle sig udsatte for det åbne hav. Dermed bibeholder også denne bane, der går rundt om Falster og Lolland, Vegvisir Race's DNA, som kombinerer inshore og offshore. 

24 timer senere starter double- og singlehand løbene på 75 sømil banen, der primært henvender sig til deltagere, der har lyst til at være en del af Vegvisir Race eventet på en kortere distance og som ønsker at prøve kræfter med nat og shorthanded sejlads. 

 

De tre baner der udspringer fra værtsbyen Nyborg. Der bliver både inshore og offshore sejlads på de to længere baner, mens der bliver brug for alle sanser på den meget tekniske korte bane, der både indeholder Svendborgsund, Øhavet og Rudkøbingløbet.

© 2018 Vegvisir Race an event by Morten Brandt // Shorthand ECM 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now